Екскурзия до Гърция: Солун -Паралия Катерини - Метеора - Вергина, 25.05.2018

Описание

Представяме Ви нашата екскурзия до Гърция за 25.05.2018 на промоционална цена от 179лв. Каним Ви да се включите за да преживеете много приятни моменти и да се запознаете с прекрасни места и хора. 
 
Дата на екскурзията: 25 - 28 май 2018
Продължителност: 3 дни / 2 нощувки
Маршрут: София - Солун - Паралия Катерини - Метеора - Вергина - София
Промоционална пакетна цена: 179 лв. на човек
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с комфортен автобус;
 • 2 нощувки със закуски в Паралия-Катерини в хотел 3* - Regina Mare; Girnis, RG Status или друг от тази категория;
 • Обиколка на Солун с беседа на български език;
 • Екскурзия до Метеора с посещение на 2 манастира;
 • Екскурзия до Вергина с посещение на гробницата - музей на Филип II;
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро /лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане/;
 • Входни и пътни такси;
 • Водач и екскурзоводско обслужване през цялото пътуване;

Цена: 179лв.
Няма наличност
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания
Цената не включва:
 • Входни такси за 2-та манастира на Метеора - 6 € на турист / заплащат се на място /;
 • Обяд в Каламбака – около 8 € / *по желание - заплаща се на място /;
 • Входна такса за гробницата на Филип II – 12 / в една неделя от месеца е безплатно; за пенсионери и деца – 50% /;
 • Посещение на гръцка вечер– 20 € -25 € за възрастен, 15 € - дете до 12 години
Програма на екскурзията: 
 
1 ДЕН: Отпътуване от гр. София от стадион „Васил Левски” в 7:00 часа по маршрут: София – Кулата – Солун - Паралия Катерини. Пристигане следобяд в Солун - Панорамна туристическа обиколка на града с беседа на български език: Бялата кула, паметника на Александър Македонски, Триумфалната арка, Ротондата, църквата “Св. Димитър”, Крепостната стена и др. Отпътуване за курорта Паралия-Катерини /70 км. южно от Солун/. Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Нощувка.
2 ДЕН: Закуска. Отпътуване за Метеорите - прочутите скални манастири, считани за Осмото чудо на света. Разглеждане на 2 манастира. Посещение на фабрика за икони. Свободно време в Каламбака или околността за обяд. Обратно връщане в Паралия – Катерини, като по пътя се спира в долината Темпи за разглеждане на параклиса „Св.Параскева” и извора на Афродита. Вечерта по желание* гръцка вечер. Нощувка.
3 ДЕН: Закуска. Отпътуване за България, като по пътя се минава през Вергина за разглеждане на гробницата - музей на Филип II – бащата на Александър Велики. Отпътуване за България. 
 
За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място !!!
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

On-line chat